Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
page

Despre noi


Centrul de formare Master Textil este un furnizor complet independent de instruire în domeniul electronicii IPC, care prezintă cursuri de formare din 2022. Baza noastră de clienți include multe dintre companiile electronice mari, dar și mai mici din întreaga țară.

Instruirea se desfășoară folosind cele mai noi echipamente pentru lipirea manuală și reprelucrarea plăcilor de circuite imprimate. În calitate de consultanți independenți, Centrul de Formare Master Textil poate oferi sfaturi imparțiale în ceea ce privește echipamentele specializate de prelucrare.

Cursurile noastre sunt adaptate la dorințele și nevoile angajaților dvs., oferind nu numai un cadru teoretic, ci și multe practici din viața reală.

Centrul de formare Master Textil oferă cursuri interne care pot fi personalizate pentru a satisface nevoile companiei dumneavoastră.

Centrul de formare Master Textil este unul dintre puținele centre de certificare IPC pe deplin acreditate din întreaga lume care pot oferi instruire certificată IPC atât la nivel de Trainer CIT, cât și la nivel de Operator CIS.

Contact

Telefon:  +40 725 378 479

E-mail:  mastertextil@mastertextil.ro

©2023. Toate drepturile rezervate.